Cautare

19783 de rezultate pentru "roche 10 ani" (8.37 secunde)
Pana la varsta de 26 de ani, a locuit intr-o zona izolata, la marginea unei paduri. El spunea ca aici, la varsta de 14 ani si jumatate, a avut o prima intalnire cu fiinte nepamantene.
Episodul de azi este un excelent documentar dedicat de aceasta data celor 190 de ani de activitate spitaliceasca la Calarasi.
Stefan Lica) Fizicianul Cristian Presura (48 de ani) este angajat ca cercetator la celebra companie olandeza Philips si isi desfasoara activitatea in centrul de cercetare de la Eindhoven.
Mesajul anti-sistem, adica omul ridicat impotriva celor care ne-au condus, prost, destinele, dupa revolutie, al lui Traian Basescu, este ridicol, deoarece presedintele Basescu a fost timp de aproape 16 ani - atentie mare - in functii executive importante ale statului roman, fiind, din acest punct de vedere, demnitatul cel mai "titrat".
'La multi ani pentru Noul An - 2010. ... Au trecut 20 de ani de cand Romania si-a schimbat drumul si a ales calea democratiei si a modernizarii. Au fost 20 de ani cu bune si cu rele, cu schimbari insotite si de succese, dar si de suferinte.
Nu am iesit invingatori in mod decisiv din competitiile in care am intrat in ultimii 6 ani.
ANI il acuza pe liderul TSD Dolj, Florentin Tudor, ca ar fi tinut sa ramana vreme de noua luni si in functia de membru al Consiliului de Administratie al RAT Craiova, desi era consilier local Agentia Nationala de Integritate (ANI) a anuntat miercuri printr-un comunicat de presa ca Florentin Tudor (foto), consilier local PSD in cadrul Consiliului Local Municipal Craiova, a incalcat legislatia privind regimul juridic al incompatibilitatilor.
Desi Agentia Nationala de Integritate (ANI) are un portal dedicat declaratiilor de avere si interese ale tuturor doritorilor de functii alese din tara, accesarea lui nu aduce nici o informatie noua fata de ceea ce stiati deja.
Alegerile locale din 10 iunie vor incepe la ora 7.00 si si vor incheia la ora 21.00.
Si in politica este ca si in comert Viorel Arcas candideaza, la alegerile parlamentare din 9 decembrie, pentru a treia oara la functia de senator a judetului Sibiu, propunandu-si pentru urmatorii patru ani masuri care sa ajute la dezvoltarea judetului.
Bogdan Tiberiu Iacob) Dupa 8 ani in care s-a impamantenit ideea ca e omul politic nr.1 al tarii, cel mai puternic personaj, facatorul si desfacatorul de guverne si de partide, intr-un cuvant, greul suprem, Traian Basescu se confrunta cu o situatie dramatica.
Incepand cu 1 ianuarie, criteriul de diferentiere ramane tot perioada de detinere de trei ani, cu specificatia ca, daca inainte plateau impozit a carui valoare era echivalenta cu un anumit procent din profit, acum este echivalenta cu un procent din valoarea tranzactiei.
O companie americana, recent intrata pe piata din România, ofera persoanelor de peste 65 de ani posibilitatea de a-si vinde locuinta în urma unui contract de renta viagera.
Daca vor alege disponibilizarea voluntara siderurgistii care au o vechime la locul de munca de peste 30 de ani vor beneficia de 25.000 de lei, net, la plecarea din firma, iar in urmatorii doi ani vor primi lunar salariul brut individual.
Rambursarea imprumutului se face treptat in trei-cinci ani.Romania a convenit asupra unui acord stand-by pe doi ani cu FMI pentru 12,95 miliarde de euro, pachetul total de finantare externa, de la Fond, UE, BM si BERD, urmand sa ajunga la 19,95 miliarde de euro.
GdS va arata, in exclusivitate, cate persoane s-au angajat la Ford pana in prezent si cate masini s-au asamblat in fabrica de la Craiova Ieri s-au implinit trei ani de cand Ford Motor Company a preluat efectiv fabrica auto de la Craiova.
Am dansat vreo 10 ani in copilarie, dar am ales alt drum si am crezut ca in drumul meu nu mai e loc pentru aceasta arta.
93 de ani de la NASTERE. ... 93 de ani de la nasterea lui ROSALIND FRANKLIN celebrati de GOOGLE. ... • ROSALIND FRANKLIN a murit de cancer ovarian in anul 1958, la varsta de 37 de ani.
ArenaIT implineste 10 ani: ... Ceea ce incepeam prin 2006 sub numele de E-Utile si definitivat ulterior ca Arena IT, pe 6 ianuarie 2007, implineste astazi zece ani frumosi de existenta.
Eu am abonament Orange de 18 ani!
google-analytics.com